Auto export bedrijf

Als u op zoek bent naar een auto export bedrijf dan is AJ de Beer Auto’s uw ideale partner! Als specialist op het gebied van importeren en exporteren van auto’s, ontzorgen wij de export voor u. bij het exporteren van een voertuig komen belangrijke zaken kijken. Begrijpelijk dat u dit goed wilt doen. In samenwerking met het RDW regelen wij de export van uw voertuig. Als gerenommeerd autobedrijf zijn wij te vinden aan de Nijverheidslaan 1 in Rijen.

Laat A.J. de Beer Auto’s uw export regelen! Neem contact met ons op voor meer informatie over het exporteren van uw auto.

APK kleine beurt
APK kleine beurt

AJ de Beer Auto’s uw auto export bedrijf

A.J. de Beer Auto’s is dé autodealer die u kan helpen bij het exporteren van uw voertuig. Als u uw auto wilt exporteren moet u ervoor zorgen dat de registratie in Nederland wordt beëindigd. Dit regelen wij voor u. Voor het regelen hiervan hebben wij verschillende documenten van u nodig. Denk hierbij aan uw volledige en meest recente kentekenbewijs, bijbehorende kentekenplaat/-platen en de actuele kilometerstand.

Goed om te benoemen is dat wanneer de auto is geaccepteerd voor de uitvoer, dat deze niet meer op de openbare weg mag. Dit kan alleen wanneer u een uitvoerkenteken aanvraagt. Ook dit kunnen wij voor u regelen. Daarbij wordt bij het exporteren van uw auto ook een AED-douanedocument opgesteld. Dit is een speciaal document voor de douane. Dit kan nodig zijn voor bijvoorbeeld verscheping of om de auto te laten invoeren in het land van bestemming.

AJ de Beer regelt het voor u!

AJ de Beer Auto’s helpt u graag verder met het exporteren van uw auto. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het importeren van een auto of voertuig en de koop van een occasion. Maar ook voor APK-beurten, airco onderhoud en banden service. Zoals hierboven aangegeven vindt u onze showroom in Rijen. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt, daarom staat gemoedelijkheid bij ons hoog in het vaandel. Wij staan u professioneel te woord en helpen u bij al uw vragen.

Kom in contact

Wilt u meer weten over het exporteren van een auto? Neem dan contact met ons op via onderstaand button. Uiteraard bent u altijd van harte welkom in onze showroom. Bekijk de openingstijden op onze website. Wilt u iemand persoonlijk spreken? Neem dan telefonisch contact met on op via 0161-23 49 22.

Stel vrijblijvend uw vraag!