Inkoop auto occasions

Een bedrijf aan het zoeken voor de inkoop auto occasions? AJ de Beer is het autobedrijf in de regio die u zoekt! Wij kopen en verkopen nieuwe & tweedehands auto’s. Goed om te benoemen is dat u op ieder gewenst moment bij ons kunt aankloppen. ook kunt bij bij ons terecht voor auto export. Wilt u toch liever een afspraak maken? Neem direct contact op met ons.

APK kleine beurt
APK kleine beurt

AJ de Beer Auto’s

U vindt onze winkel in Rijen, vlakbij Breda en Tilburg. Wist u dat wij meer dan 250 occasions op voorraad leverbaar hebben? U kunt al onze auto’s bekijken in de showroom. Daarnaast hebben wij tegenover ons pand een groot bedrijven terrein. Hier zijn nog meer tweedehands auto’s waar u uit kunt kiezen. Vanzelfsprekend lopen wij graag een rondje mee. Heeft u zelf een auto die u te koop wil aanbieden? Vul direct de gegevens van uw auto in op onze website.

APK

Is uw voertuig toe aan zijn jaarlijkse APK-beurt? Bij AJ de Beer zit u goed. Breng uw auto langs en wij kijken hem van top tot teen na. Goed om te benoemen is dat wij alleen vakmensen in onze garage hebben rondlopen. U bent verzekerd van een goed advies en controle op de juiste manier. Maak een afspraak voor de APK-keuring van uw auto.

Kom langs in de showroom! | Inkoop auto occasions

Wilt u eens komen kijken bij onze occasions? Bekijk de openingstijden van de showroom op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen via de onderstaande button. Natuurlijk kunt u ons ook direct bereiken via 0161-23 49 22. Wij hopen u snel te zien! Volg ons ook op Facebook.

Stel vrijblijvend uw vraag!

Meer informatie over:  Auto verkopen Tilburg, Auto verkopen Breda